Foto

PeeShots voor het verjagen van ongedierte binnenshuis en in voertuigen

Wilt u RoofdierPis gebruiken tegen ongedierte binnen of voertuigen? PeeShots zijn het antwoord! Ze worden geleverd in een 8-pak en zijn "pre-loaded"  met RoofdierPis.

Perfect voor het verjagen van ongedierte uit voertuigen als boten, auto's en campers!

Eekhoorns, muizen, ratten en andere plaagdieren kunnen gemakkelijk duizenden euro's schade aan bedrading en stoffering aanrichten. Plaats het geventileerd potje, gevuld met urinekorrels in buurt van elke band, in de motorruimte of andere doelgebieden in en om het voertuig. Verweider ze voordat u het voertuig weer in gebruik neemt.

Perfect voor het verjagen van ongedierte in en om het huis!

Verwijder de dop en plaats het geventileerd potje, gevuld met urine korrels in uw kelder, onder de gootsteen, op zolder, in uw schuur of garage of ander doelgebied en  u bent voor ongeveer een maand klaar!Na opening vervliegt de geur razend snel, waarna reukloos voor de mens, niet voor het plaagdier!!

Kies BobcatPeeShots voor muizen, CoyotePeeShots voor het verjagen ratten en 'wasberen, FoxPeeShots voor eekhoorns, en WolfPeeShots voor het verjagen (wilde) katten.

 
RoofdierPis Bodemgranulaat
Roofdierpis Bodemgranulaat is niet alleen uitermate geschikt om uw (huis)dieren te trainen of te beschermen, maar ook  om Mollen, muizen, ratten, eekhoorns en andere tuin-verwoestende dieren te weren.
Het is ontwikkeld om eenvoudig toe te passen op gazons, borders en andere plekken waar het lastig of onpraktisch is om een territorium met Roofdierpis in vloeistofvorm, af te bakenen.
 
Voor het trainen van huisdieren
Bestrooi plekken van ongeveer 3m² om huisdieren naar plaats toe te drijven waar het toegestaan is dat ze hun behoefte doen.
 
Eén pot Bodemgranulaat van 20 oz. (± 600 ml) is genoeg om ongeveer 60 m² te behandelen. Wekelijks strooien of na regen.
 
 
 
 
 
Wat wilt u verjagen?
Beschermen voor een tijd van:
Aantal strekkende meters dat u wilt beschermen: meter
Wilt u gebruik maken van 33 dagen dispensers?
Wilt u pispaaltjes?