Konijnen veroorzaken veel overlast door graaf- en vraatschade aan tuinen en gewassen bij boeren en kwekers.

Konijen verjagen kan nu heel envoudig! Gebruik hun instinct tegen hen!
Wanneer de konijnen de geur van Vossenurine waarnemen vluchten ze instinctief en laten uw gewassen met rust!

Met behulp van VossenPis en onze speciaal ontwikkelde 33 Dagen Dispensers, geurwraps of geurlabels kunt u
 zelf een territorium afbakenen!
Gebruik de speciaal ontworpen pispaaltjes om ze eenvoudig op te hangen! Hang de dispenses of scentwraps op neushoogte voor optimaal effect!

Voor weren van konijen doormiddel van geur zie de pagina "HOE WERKT ROOFDIERPIS" voor gedetailleerde instructies en videos!Weergave:
 


Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
33-Dagen-Dispensers-6-pack-(Urine-wordt-apart-verkocht!) 33-Dagen Dispensers 6-pack (Urine wordt apart verkocht!)

6-pack eenvoudig te vullen dispensers welke bestand zijn tegen regen en wind! Vul de dispensers tot net onder de ventilatiegaten en plaats ze om de 2,5 tot 3,5 meter. Bespaar vanaf 3 stuks of meer!
10,00
Per stuk

Geurlabels-12-pack Geurlabels 12-pack

12-pack super absorberende geurlabels. besprenkel ze met urine en hang ze om de 2,5 á 3,5 meter op. Met een 12-pack bakent u ongeveer 50 meter af. Bespaar wanneer u 3 stuks of meer koopt!
6,00
Per stuk

PisPaaltje PisPaaltje

6-pack Pispaaltjes. Prik ze om de 2,5 a 3m in de grond en hang uw 33-dagen dispensers of geurlabels eenvoudig op! Bespaar wanneer u 3 stuks of meer koopt!
10,00
Per 6 stuks

RoofdierPis-Bodemgranulaat-20-oz.-strooifles RoofdierPis Bodemgranulaat 20 oz. strooifles

Bodemgranulaat is ontwikkeld om eenvoudig toe te passen op gazons, borders en andere plekken waar het lastig of onpraktisch is om een territorium met Roofdierpis in vloeistofvorm, af te bakenen.
25,75
Per stuk

VossenUrine-Pee-Shots-8-Pack-VOOR-BINNEN-EN-IN-VOERTUIGEN VossenUrine "Pee Shots" 8-Pack VOOR BINNEN EN IN VOERTUIGEN

8-pack met vossen urine "Pee Shots". Een geventileerd potje, gevuld met urine korrels, speciaal ontwikkeld voor het verjagen van ongedierte binnenshuis en uit voertuigen als auto's en boten! Super sim
29,95
Per stuk

wildschade door hazen voorkomen, Schade door konijnen voorkomen, graafschade voorkomen, schade door ganzen voorkomen VossenUrine 16 oz. 33-Dagen Dispenser Combo

Vossen urine 16 oz. sprayfles (475 ml) in combinatie met een 6-pack 33-Dagen Dispensers. Hang ze om de 2,5 á 3,5m en vul ze met urine. Bespaar vanaf 3 stuks of meer!! Zie de kortingsstaffel!
37,95
Per stuk

wildschade door hazen voorkomen, Schade door konijnen voorkomen, graafschade voorkomen, schade door ganzen voorkomen geurlabel VossenUrine 16 oz. Geurlabel Combo

Sprayfles van 16 oz. (475 ml) in combinatie met een 12-pack geurlabels. Hang ze om de 2,5 á 3,5m en besprenkel ze met urine. Bespaar vanaf 3 stuks of meer!! Zie de kortingsstaffel!
34,95
Per stuk

Konijnen verjagen, Hazen verjagen, eekhoorns weren VossenUrine 16 oz. Sprayfles

VossenUrine in 16 oz (475 ml) sprayfles met verstelbare kop! Verjaagt vooral muizen, mollen en andere nestelende kleine knaagdierenBespaar vanaf 3 stuks of meer!! Zie de kortingsstaffel!
29,95
Per stuk


 
 
 
 
 
Wat wilt u verjagen?
Beschermen voor een tijd van:
Aantal strekkende meters dat u wilt beschermen: meter
Wilt u gebruik maken van 33 dagen dispensers?
Wilt u pispaaltjes?