Foto

Hoe werkt roofdierurine?

Het RoofdierUrine-concept is gebaseerd op het nabootsen van de manier waarop dieren in het wild hun territorium afbakenen.

Roofdieren markeren de grenzen van hun territorium met urine (geurvlag). Prooidieren zoals herten, konijnen, zwijnen en vele andere, ruiken aan deze geur of een gebied veilig of juist gevaarlijk is. Wanneer een prooidier urine van een roofdier ruikt dat hem in levensgevaar zal brengen, zal hij instinctief vluchten. Tegenover elk prooidier staat een bepaald roofdier die hem instinctief de stuipen op het lijf jaagt.

33-Dagen Dispensers

Vul de dispenser tot net onder de gaten met Roofdierurine en hang ze elk 3, tot max 3,5 meter uit elkaar aan een boom, stevige plant of aan onze speciaal ontworpen “pispaaltjes”. 
Voor het verjagen van herten en reeën plaatst u de dispensers op neushoogte. Voor kleinere dieren, lager bij de grond. Ververs de urine ongeveer eens per maand.
 

We raden het af om de urine direct op planten of andere levende vegetatie te spuiten.

 

Hoeveel urine is er nodig?

In 1 dispenser gaat  ± 30ml roofdierpis.
 
Met één fles van 475ml kunt u ± 15 dispensers, goed voor 45 á 55 strekkende meter te beschermen.

Gebruik de piscalculator om eenvoudig te berkenen hoeveel u nodig heeft.

Geurlabels

Plaats om de 3 tot max. 3,5 meter een Geurlabel in de grond, om het gebied dat u wilt beschermen. Verzadig deze met de juiste urine. Herhaal dit elke 7 a 10 dagen, of onmiddellijk na regen. Het is aan te bevelen de geurlabels buiten het bereik van sprinklers of irrigatiesystemen te plaatsen.

Hoeveel urine is er nodig?

Elk geurlabel zal ± 15ml urine absorberen.

Met één fles van 475ml kunt u 10 geurlabels, goed voor 30 á 35 trekkende meter, drie keer behandelen.

RoofdierPis Bodemgranulaat

Roofdierpis Bodemgranulaat is niet alleen uitermate geschikt om uw (huis)dieren te trainen of te beschermen, maar ook  om Mollen, muizen, ratten, eekhoorns en andere tuin-verwoestende dieren te weren.
Het is ontwikkeld om eenvoudig toe te passen op gazons, borders en andere plekken waar het lastig of onpraktisch is om een territorium met Roofdierpis in vloeistofvorm, af te bakenen.

 

Voor het trainen van huisdieren

Bestrooi plekken van ongeveer 3m² om huisdieren naar plaats toe te drijven waar het toegestaan is dat ze hun behoefte doen.

 
Eén pot Bodemgranulaat van 20 oz. (± 600 ml) is genoeg om ongeveer 60 m² te behandelen. Wekelijks strooien of na regen.

 
 
 
 
 
Wat wilt u verjagen?
Beschermen voor een tijd van:
Aantal strekkende meters dat u wilt beschermen: meter
Wilt u gebruik maken van 33 dagen dispensers?
Wilt u pispaaltjes?