Katten verjagen uit de tuin, schuur, stal?

Katten kunnen voor veel irritatie en overlast zorgen. na talloze pogingen om ze te verjagen bent u het helemaal beu! Er is echter een oplossing! 

Katten verjagen met wolvenurine!

Katten verjagen is kinderlijk eenvoudig met behulp van wolvenurine en is verkrijgbaar in vloeibare vorm of in de vorm van granulaat.
 

Toepassigen voor het verjagen van katten uit de schuur, stal of gewoon uit huis:

Als u katten uit een ruimte wil verjagen kan dit met PeeShots. Dit zijn speciale geventileerde potjes die u opendraait en simpelweg plaats in het gebied waaruit u de katten wilt verjagen. De geur is niet waarneembaar voor de mens, wel voor de kat!


Katten verjagen uit de tuin: 

Met behulp van vloeibare wolvenurine verjaagt u katten buitenshuis direct. U kunt vloeibare wolvenurine direct op boomstronken of onze speciale geurlabels sprayen om een territorium af te bakenen. We raden het echter af om wolvenurine direct op beplanting te spuiten.
 

De meest efficiente wijze om katten te verjagen uit de tuin is de inzet van de vloeibare wolvenurine in combinatie met de speciaal ontwikkelde 33-Dagen Dispensers die u eenvoudig kunt vullen en om de 3 meter dient te plaaten.De speciaal ontworpen pispaaltjes zorgen daarbij voor extra gebruiksgemak.

Zie de pagina "HOE WERKT ROOFDIERPIS" voor gedetailleerde instructies en videos over het verjagen van katten!

 Weergave:
 


Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
33-Dagen-Dispensers-6-pack-(Urine-wordt-apart-verkocht!) 33-Dagen Dispensers 6-pack (Urine wordt apart verkocht!)

6-pack eenvoudig te vullen dispensers welke bestand zijn tegen regen en wind! Vul de dispensers tot net onder de ventilatiegaten en plaats ze om de 2,5 tot 3,5 meter. Bespaar vanaf 3 stuks of meer!
10,00
Per stuk

Geurlabels-12-pack Geurlabels 12-pack

12-pack super absorberende geurlabels. besprenkel ze met urine en hang ze om de 2,5 á 3,5 meter op. Met een 12-pack bakent u ongeveer 50 meter af. Bespaar wanneer u 3 stuks of meer koopt!
6,00
Per stuk

PisPaaltje PisPaaltje

6-pack Pispaaltjes. Prik ze om de 2,5 a 3m in de grond en hang uw 33-dagen dispensers of geurlabels eenvoudig op! Bespaar wanneer u 3 stuks of meer koopt!
10,00
Per 6 stuks

RoofdierPis-Bodemgranulaat-20-oz.-strooifles RoofdierPis Bodemgranulaat 20 oz. strooifles

Bodemgranulaat is ontwikkeld om eenvoudig toe te passen op gazons, borders en andere plekken waar het lastig of onpraktisch is om een territorium met Roofdierpis in vloeistofvorm, af te bakenen.
25,75
Per stuk

Katten weren, vossen weren, herten weren, marters weren Wolven Urine 16 oz. Sprayfles

Wolven Urine in 16 oz (475 ml) sprayfles met verstelbare kop! Verjaagt vooral Katten, vossen, wezels, marters. vanaf 3 stuks of meer!! Zie de kortingsstaffel!
31,95
Per stuk

WolvenUrine-Pee-Shots-8-Pack-VOOR-BINNEN-EN-IN-VOERTUIGEN WolvenUrine "Pee Shots" 8-Pack VOOR BINNEN EN IN VOERTUIGEN

8-pack met WolvenUrine "Pee Shots". Een geventileerd potje, gevuld met urine korrels, speciaal ontwikkeld voor gebruik binnenshuis en in voertuigen als auto's en boten! Super simpel in gebruik!
29,95
Per stuk

Katten uit tuin verjagen, pluimvee beschermen tegen vossen, steenmarter verjagen WolvenUrine 16 oz. 33-Dagen Dispenser Combo

Sprayfles van 16 oz. (475 ml) in combinatie met een 6-pack 33-Dagen Dispensers. Hang ze om de 2,5 á 3,5m en vul ze met urine. Bespaar vanaf 3 stuks of meer!! Zie de kortingsstaffel!
39,95
Per stuk

Katten uit tuin verjagen, pluimvee beschermen tegen vossen, steenmarter verjagen geurlabel combo WolvenUrine 16 oz. Geurlabel Combo

Wolf Urine 100% Pure Wolf Urine is a powerful communicator to animals at the top of the food chain. Coyote, Moose, Bear, Elk, Weasel, Beaver & Mule Deer fear the wolf more than any other animal. That
36,95
Per stuk


 
 
 
 
 
Wat wilt u verjagen?
Beschermen voor een tijd van:
Aantal strekkende meters dat u wilt beschermen: meter
Wilt u gebruik maken van 33 dagen dispensers?
Wilt u pispaaltjes?